Financial Lease de Zero FXS ZF7.2 vanaf €185,- p/m

Verkrijgbaar vanaf €13.370,- incl. btw

 Altijd de beste deal

Snel en voordelig

Zonder aanbetaling

Persoonlijke service

“Ik had op deze motorfiets meer pure lol dan ik ooit heb ervaren op een streetbike, voor zover ik me herinner.”

– RIDE APART

Krachtig. Minimalistisch.

De Zero FXS levert de puurste rijsensatie door de combinatie van onze meest compacte Z-Force® aandrijflijn met Pirelli Diablo Rosso II banden en het off-road DNA van de Zero FX. Geen versnellingen schakelen en maximale souplesse. Geniet van de enorme, directe, stille en soepele acceleratie als antwoord op je verlangen naar snelheid.

Opladen. Geen oplaadstation nodig.

Standaard stopcontact en klaar. Er is geen extra oplaadapparaat vereist. Het stopcontact bij je thuis is het ’tankstation’ geworden en levert dagelijkse mobiliteit tegen een fractie van de kosten van benzine. Rij tot 161 km per dag in de stad en sluit ’s nachts aan op het stopcontact voor een volle tank de volgende ochtend.

Behoefte aan een snellere oplaadoplossing? Met onze Quick Charger-accessoires verkort je de oplaadtijd met meer dan 60%.

Geen zorgen meer over onderhoud.

Stel je even voor: bloedstollende prestaties zonder lastige en vettige onderhoudsbeurten. Vergeet olie verversen, bougies, koppelingen, filters, ketting spannen of dure tune-ups. In plaats van dat alles vormt een koolstofvezelriem de naadloze verbinding tussen het achterwiel en de luchtgekoelde Z-Force®-motor, die slechts één bewegend onderdeel heeft. Verwissel gewoon zo nu en dan versleten banden en vervang opgebruikte remblokken. En ga weer rijden.

Altijd vooruitgang. De code voor de Z-Force® aandrijflijn wordt voortdurend verfijnd voor nog betere prestaties. De Zero app biedt gemakkelijke upgrades via je mobiele apparaat.

Ga voor de afstand.

De Zero FXS heeft een rijbereik van maximaal 161 km bij gebruik in de stad. Het hart van de Zero is de compacte en lichtgewicht Z-Force® accu die, net als bij de overige modellen, het hoogste vermogen en energiedichtheid biedt in de EV-industrie.

Accu

De Z-Force van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De ZF7.2 biedt een maximale accucapaciteit van 7.2 kWh en heeft een rijbereik tot 161 km bij stadsgebruik.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Motor

De Zero FXS motor produceert tot 106 Nm koppel. De luchtgekoelde Interior Permanent Magnet (IPM) motor levert indrukwekkende prestaties en felle acceleratie en werkt in combinatie met het regeneratieve remsysteem voor terugwinning van energie.

Geen zware of ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiente, krachtige en compacte borstelloze motor.

Front

Twin projector-koplampen voor een overdaad aan licht en een geintegreerd fly-screen accentueren de aggressieve styling.

Dashboard

Minimalistisch. Koel blauw lcd-scherm. Het Zero FXS dashboard geeft je de informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een scundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken

Ophanging

De Showa-ophanging op de Zero FXS tekent voor de uiotstekende vering en is volledig verstelbaar. Met een veerweg achter van bijna 230 mm biedt de Zero FXS superieure demping en worden alle oneffenheden op de weg gladgestreken.

Wielen en banden

De responsieve handling van de Zero FXS is in harmonie met de strakke en aggressieve styling. De Pirelli Diablo Rossi II banden zijn gemonteerd op stijlvolle gegoten lichtmetalen velgen voor een systeem met maximale grip. Een holle vooras verlaagt verder het onafgeveerde gewicht voor een betere handling.

Remmen

Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

Directe aandrijving

Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijk gedoe. Soepel en makkelijk efficient accelereren, terwijl de elektrische energie transformeert in pure aandrijfkracht. De Zero FXS heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel met een onderhoudsvrije koolstofvezelriem.

Onboard acculader

De Zero FXS heeft een onopvallend ingebouwde 650 W oplader die kan worden aangesloten op een huishoudelijk stopcontact. De oplaadtijd kan worden verkort door gebruik te maken van een optionele Quick Charger.

Frame

Het chassis van de Zero FXS is met uiterste precisie gebouwd uit vliegtuigaluminium en is een ode aan efficientie. In volledig opgebouwde toestand heeft de minimalistische Zero FXS een gewicht van slechts 133 kg.

Zero FXS ZF7.2 is verkrijgbaar vanaf

€ 13.370,- incl. btw.

+ verwijderingsbijdrage a €100,- voor de accu

Optioneel: snellader voor € 835,-

Vraag een offerte aan voor de Zero FXS

4 + 5 =