Opladen zoals het in jouw lifestyle past

Het opladen van een Zero is erg eenvoudig en je hebt hiervoor geen extra apparaten of installaties nodig. Als je thuiskomt sluit je de Zero gewoon aan op het stopcontact en klaar is Kees.

Ben je op zoek naar snellere oplaadmogelijkheden? Laad 6x sneller met behulp van de Charge Tank-optie op laadmodus 2 laadstations. Of sluit een Quick Charger-accessoire aan op een tweede stopcontact om de oplaadtijd met meer dan 60% te verkorten zonder gebruik van een oplaadstation.

Begin elke dag met een volle “tank”

Vergeet benzine en sluit gewoon je Zero ’s avonds aan om de dag te beginnen met een volle “tank”. De Zero heeft het hoogste rijbereik per uur opladen van bijna alle EV’s ter wereld. Hierdoor gebruiken de meeste Zero motorrijders een standaard stopcontact om de motorfiets vol te “tanken”.

Tot 6x sneller opladen

Voeg 50 km rijbereik toe terwijl je koffie drinkt. Als je onderweg je Zero sneller wilt opladen, dan kan dat met het 6 kW Charge Tank-accessoire. Met dit accessoire kun je tot 6x sneller opladen vergeleken met een standaard 220V stopcontact, waardoor je een Zero in slechts een uur kunt opladen, afhankelijk van het type accu (0-95%).

De Charge Tank maakt gebruik van de populaire J1772 EV-norm. Het accessoire is compatibel met het snel groeiende netwerk van laadmodus 2 (220 V) laadstations die je in het openbaar of voor thuisgebruik kunt vinden. Met een uur opladen biedt de Charge Tank 137 km rijbereik in de stad. Voor een nog snellere oplaadtijd sluit je de standaard oplader parallel aan voor een rijbereik van 166 km per uur oplaadtijd.

Aanpasbare Quick Chargers

Voor gebruik thuis of op je werk biedt Zero Motorcycles het aanpasbare “Quick Charge”-systeem voor een dubbele oplaadsnelheid (enorme verkorting van de oplaadtijd). Het systeem maakt gebruik van standalone (off-board) 1kW opladers die in combinatie werken met de standaard (on-board) oplader van de motorfiets.

Let op: elke lader wordt normaliter op een afzonderlijk gezekerde stroomkring (groep) aangesloten.